Välkommen Joakim!

Det händer saker på Qrev, vår resa som startade för tre år sedan har inneburit att vi ökat vår personalstyrka från 27 till 46 medarbetare, ökat antalet geografiska kontor från 2 till 7. Vi har utökat vårt initiala tjänsteutbud från revision och rådgivning till att nu även erbjuda kvalificerad skatterådgivning och Corporate Finance.

 

Nu är det också dags för Qrev:s andra VD. Emil Forsling som varit VD från starten kommer att fokusera på vår satsning på offentlig sektor samt kundarbete och lämnade i september över VD-posten till Joakim Nilsson.

 

Joakim, som har sin bakgrund som auktoriserad revisor med över 20 års erfarenhet inom yrket har de senaste 4,5 åren verkat som ekonomichef på Arcos Hydraulik AB i Borlänge. Vi på Qrev är glada och stolta över att han valt att återvända till branschen och Joakim kommer med sin erfarenhet och kompetens bidra till vår fortsatta utvecklingsresa med bas i våra värdeord: engagemang, kvalitet, ansvar, och hållbarhet.

 

Om ni har frågor eller vill komma i kontakt med Joakim, tveka inte att höra av er på 010 – 212 91 82, joakim.nilsson@qrev.se

 

_________

 

Lär känna Joakim lite bättre i spelaren nedanför: